zaterdag 24 maart 2018
Website voor Humanistiek
Menu

Voorpagina
Abonnement
E-edities
Archief
Colofon
H-University Press
Links
Feedback

RedactieBlog

Nieuwsbrief
SWP Uitgeverij

Externe links openen in een nieuw venster.

Online toegang edities Tijdschrift voor Humanistiek
Op www.swptijdschriften.nl krijgt u de volledige online toegang tot de huidige editie en alle edities van de laatste drie jaar van de vakbladen Geron, Ouderschapskennis, Humanistiek en het tijdschrift voor Rehabilitatie.
U kunt artikelen doorzoeken op de inhoud, thema's en auteurs; u kunt het tijdschrift op uw beeldscherm lezen, maar ook van een betreffend artikel een PDF downloaden en opslaan in uw profiel. De online tijdschriften zijn voor iedereen doorzoekbaar. Maar bezoekers die niet ingelogd zijn krijgen alleen samenvattingen te zien. Voor volledige toegang is het nodig om te registreren.

Bent u al abonnee?
Bent u abonnee van een van de titels en wilt u de eerste keer inloggen, dan wordt u gevraagd het om uw abonneenummer, postcode en huisnummer/postbusnummer. Hierna kunt u zich registreren en ontvangt u een bevestigings e-mail met uw inloggegevens.

Heeft u nog geen abonnement?
Volg dan de instructies voor het registreren en kies een tijdelijk online abonnement dat het beste bij u past. U kunt dit abonnement direct online afrekenen via iDeal, Credit Card en PayPal.

Voor meer uitleg, klik hier

Copyright © 2018 SWP Uitgeverij BV Amsterdam